Με σκοπό τον ολικό ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας, ξεκινήσαμε να δημιουργούμε ένα νέο interface που θα ζήλευε κάθε ειδησεογραφικός ανταγωνιστής. Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν για να επιβεβαιώσουν την επίτευξη του στόχου μας. Η ιστοσελίδα neaselida.gr, αντιπροσωπεύει την εφημερίδα «Νέα Σελίδα» του εκδοτικού οργανισμού «Λιβάνης», στην ηλεκτρονικής της μορφη.

Σύνοψη

Χρηστικό και μοντέρνο

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και βασισμένο στα web standards του 2017, δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο και παράλληλα μοντέρνο περιβάλλον ανάγνωσης, με έμφαση στην πληροφορία και τον αναγνώστη.

Άψογος σχεδιασμός

Η πληροφορία αποτελεί το Α και το Ω για εναν ειδησεογραφικό ιστότοπο. Οι frontend developers μας έδωσαν την απαιτούμενη βαρύτητα στο συγκεκριμένο θέμα, συνδυάζοντας καλαίσθητα φωτογραφίες με κείμενο, σε όλα τα μέρη της ιστοσελίδας.

Γκάμα δημιουργικών

Από τον πιο απαιτητικό, μέχρι τον πιο εύκολο αναγνώστη, φροντίσαμε όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να έχουν επιλογή προτιμήσεων που θα προσαρμόζεται στα δικά τους standards.

Βελτιστοποίηση 360°

Η ταχύτητα ενός ιστότοπου παίζει μεγάλο ρόλο από την εμπειρία του χρήστη, μέχρι την βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων σε μηχανές αναζήτησης. Πετύχαμε ταχύτητες φόρτωσης <1δ και high score βάσει διαγνωστικών της Google, σε σταθερές & κινητές συσκευές.

SEO Optimized

Χρειάστηκαν μόνο μερικές ημέρες, ώστε η ιστοσελίδα να ξεκινήσει να σαρώνει τα ελληνικά charts. Μετά το πέρας του πρώτου έτους, η επισκεψιμότητα είχε ήδη φτάσει τους 4,5 εκατομμύρια χρήστες. Η σταθερά ανοδική πορεία λόγω του φιλικού κώδικα ανάπτυξης, έκανε τον στόχο του πρώτου εκατομμυρίου αναγνωστών να μοιάζει μικρός.