Ιδιωτικό Απόρρητο

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή.

Στην eightweb, δεν θα αποκαλύψουμε ποτέ προσωπικά δεδομένα πελατών/χρηστών.

Όλες οι πληροφορίες φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια και ανταλλάσσονται κάτω από κρυπτογραφημένο, ασφαλές περιβάλλον, με την χρήση πρωτοκόλλου SSL.

Διαχείρηση & προστασία

Η διαχείριση και προστασία προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του δικτυακού τόπου 8web.gr υπόκεινται στις σχετικές διατάξεις του δικαίου του Ηνωμένου Βασιλείου για την προστασία του ατόμου από την διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του ευρωπαϊκού δικαίου.

Συλλογή δεδομένων

Η eightweb δεν καταγράφει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών που απλά περιηγούνται το δικτυακό της τόπο. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει η eightweb, είναι μόνο αυτά που ο χρήστης/επισκέπτης καταχωρεί οικειωθελώς, προκειμένου να επικοινωνήσει με την eightweb. Ωστόσο, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για στατιστικούς λόγους και μέρος των επιλογών σας ενδέχετε να αποθηκευτεί, με σκοπό να μεγιστοποιήσουμε  την εμπειρία περιήγησης.

Σκοπός

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης/πελάτης στο δικτυακό τόπο 8web.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την eightweb για ενημέρωση υπηρεσιών υπό τη μορφή ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσφορών και για απάντησεις στις ερωτήσεις του χρήστη/πελάτη. Η εταιρεία μας, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που της εμπιστεύονται οι πελάτες.

Περιπτώσεις άρσης

Οι μόνες περιπτώσεις κατά τις οποίες η eightweb έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα, είναι οι εξής:
  • Με την έγκριση των πελατών για κοινοποίηση πληροφοριών και ειδικότερα για τη διευκόλυνση παροχής υπηρεσιών προς τον πελάτη
  • Στην περίπτωση που τεθεί νομικό θέμα και πρέπει να απαντήσει σε κλήσεις, δικαστικές εντολές ή νομικές διαδικασίες
  • Όταν η συμπεριφορά του πελάτη δε συμφωνεί με τους Όρους χρήσης ή τις οδηγίες της eightweb
Η προσωπική ασφάλεια των πελατών της eightweb εξασφαλίζεται από τα στοιχεία Όνομα Χρήστη & Συνθηματικό (username/password), που δημιουργούνται από τους διαχειριστές, για πελάτες της eightweb στην πλατφόρμα πελατών.
O πελάτης είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση των στοιχείων αυτών (για μελλοντική χρήση ή τροποποίησή τους από τον ίδιο) σε ασφαλές μέρος, δεδομένου οτι τα στοιχεία αυτά οδηγούν προς τα προσωπικά του δεδομένα. Σε όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες στο σύστημα της eightweb, δίνεται η δυνατότητα τροποποίησης ή ανάκτησης του κωδικού πρόσβασης.
Σε κάθε περίπτωση, η eightweb, δεν ευθύνεται για την χρήση του κωδικού χρήστη από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Παρέχεται η δυνατότητα τροποποίησης των προσωπικών στοιχείων του πελάτη (εκτός από την Επωνυμία) με την είσοδό του στην πλατφόρμα πελατών της eightweb.