Επιστροφές

Καθώς τα προϊόντα/υπηρεσίες που αγοράζετε είναι ψηφιακά, όλες οι πωλήσεις είναι τελικές.

Δεν προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Μας αρέσει να ακούμε τα αιτήματα των πελατών μας και η εξυπηρέτηση τους είναι πρωταρχικό μας μέλημα.

Πολιτική επιστοφών

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας, δεσμευόμαστε να τα λύσουμε. Η ομάδα υποστήριξης μας βρίσκετε πάντα τριγύρω και είναι πρόθυμη να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν έχει σημασία η φύση του προβλήματος, ούτε εάν απλά είστε δέκτης ενός ατυχούς γεγονότος για εμάς. Ένας τεχνικός μας, μπορεί πάντα να σας βοηθήσει με απώτερο σκοπό να επιλυθεί το πρόβλημα σας.

Λόγος

Πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης έχει αρκετό χρόνο να αξιολογήσει την ποιότητα των προϊόντων ή υπηρεσιών μας σε ιστοσελίδες demo που παρέχουμε δωρεάν (για τα προϊόντα μας) ή κατά την τελική παρουσίαση (για υπηρεσίες). Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα προϊόντα/υπηρεσίες μας ή αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην διαμόρφωση τους, θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του συστήματος υποστήριξης πελατών.

Σκοπός

Ως πάροχος επαγγελματικών υπηρεσιών/ψηφιακών προϊόντων, η eightweb προσφέρει υπηρεσίες/προϊόντα που δεν μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε ζημιά (στον web server, ασυμβατότητες κλπ) και είναι ευρέως συμβατά με άλλες τεχνολογίες. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που έχουμε ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι δεν ζητούν επιστροφές. Το τμήμα υποστήριξης μας, συνήθως βοηθάει τους πελάτες μας πέρα από τα όρια της τυπικής υποστήριξης, σε κάθε πιθανό τους πρόβλημα.