Στόχος του συγκεκριμένου έργου ήταν η μεταφορά της υπάρχουσας ιστοσελίδας στο WordPress CMS και η κατασκευή ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος. Η εταιρία ΗΛΕΚΤΡΑ, πάντα πρώτη από το 1938, δραστηριοποιείται στη κατασκευή επίπλων, ακολουθώντας μια δυναμικά ανοδική πορεία, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας μια ολοκληρωμένη σειρά από είδη εξοχής, τραπέζια, καθίσματα, καναπέδες, πολυθρόνες, βάσεις τραπεζιών, σκαμπό, μαξιλάρια κ.α.

Σύνοψη

Εταιρική παρουσίαση

Χρησιμοποιήσαμε ευδιάκριτα, μεγάλα κομμάτια της αρχικής σελίδας για να παρουσιάσουμε τα σημεία-κλειδί της εταιρείας. Το πάνω μέρος της αρχικής σελίδας, καταλαμβάνει ένα reel σχετικό με την ιστορία της εταιρείας και την πορεία της έως και σήμερα.

Επιστροφή στην χρηστικότητα

Το νέο εικαστικό της ιστοσελίδας που σχεδιάσαμε για λογαριασμό της εταιρείας, βασίζεται σε καθαρό σχεδιασμό, πλήρως χρηστικό & pixel perfect, από τις επιλογές προϊόντων, μέχρι τους τρόπους επικοινωνίας.

Τολμηρά effects

Το πρόβλημα με τα ηλεκτρονική καταστήματα, είναι πως σχεδόν όλα μοιάζουν μεταξύ τους. Ήταν υποχρέωση μας να δώσουμε λύση σε αυτό το πρόβλημα, κάνοντας τη διαφορά μεταξύ ανταγωνιστών με τον σχεδιασμό τολμηρών χρωματισμών.