Σε αυτό το έργο, αναλάβαμε την κατασκευή ιστοσελίδας για το festival ELLA, με διαχειριστικό σύστημα κρατήσεων. Το ELLA Festival, σχετίζεται με την κουλτούρα, τη μουσική, την τέχνη και τον αθλητισμό για τη σύγχρονη γυναίκα LGTB. Διεξάγεται στο πανέμορφο νησί της Μαγιόρκα και οι παρευρισκόμενοι έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τον ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, να χορέψουν κάτω από τον ήχο των καλύτερων διεθνών μουσικών καλλιτεχνών και παραστάσεων.

Σύνοψη

Δημιουργία online κοινότητας

Κατασκευάσαμε σύστημα μελών και διαδικτυακής κοινότητας βασισμένα στο WordPress CMS. Μέσω του συστήματος αυτού, οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, σε ιδιωτικό ή και δημόσιο επίπεδο, να πάρουν μέρος σε συζητήσεις κ.α.

Αναλυτική πληροφόρηση

Χρησιμοποιήσαμε περιεχόμενο και τρόπους εμφάνισης του, οι οποίοι θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Φροντίσαμε να γίνει πλήρως κατανοητό το πρόγραμμα του festival και οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

Προγραμματισμός εκδηλώσεων

Για τις ανάγκες του έργου επίσης, δημιουργήσαμε πλατφόρμα προγραμματισμού, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητήσουν διεξαγωγές κοντά στην πόλη τους, βάσει ημέρας, ενδιαφέροντος και με πολλές ακόμη επιλογές.