Κατασκευή πρότυπου ηλεκτρονικού καταστήματος που έκανε την διαφορά μεταξύ ανταγωνισμού. Η SEPPTA SAFETY ιδρύθηκε το 1993 και είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της υγιεινής & ασφάλειας εργασίας, με σύγχρονα, εργονομικά, διεθνώς πιστοποιημένα μέσα προστασίας από αξιόπιστους και προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές.

Σύνοψη

Μοντέρνος σχεδιασμός

Σχεδιάσαμε με συγκεκριμένες ντιρεκτίβες, μετά από εκτεταμένη μελέτη των μεγάλων ανταγωνιστών του κλάδου. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η διαφοροποίηση για την SEPPTA, θα έρθει μέσω ενός πρότυπου σχεδιασμού και ιστοσελίδας μεγάλων δυνατοτήτων που λείπουν από τον ανταγωνισμό και τις υλοποιήσαμε.

Φιλική εμπειρία χρήστη

Καθαροί σχεδιασμοί & έμφαση στην πληροφορία, ήταν οι δύο βασικές αρχές για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το χρώμα της εταιρικής ταυτότητας, έπαιξε κομβικά θετικό ρόλο στην fancy εμφάνιση και την θετική εμπειρία χρήστη.

Προηγμένο ηλεκτρονικό κατάστημα

Άπειρες δυνατότητες και εύκολη διαχείριση, βασισμένη σε πλατφόρμα WordPress CMS & WooCommerce. Δυνατότητες στατιστικών, επεκτάσεων, διαφοροποιήσεων προϊόντων και δυναμικής τιμολογιακής πολιτικής.