Σκοπός του έργου, ήταν η ολιστική ανανέωση του διαδικτυακού προφίλ του ομίλου, μέσω μιας σύγχρονης, πλήρως φιλικής στον επισκέπτη ιστοσελίδας, η οποία θα τον ενημερώνει για το αντικείμενο, την ιστορία και τις θέσεις της εταιρείας. Ο Όμιλος Σιδενόρ δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας προϊόντων χάλυβα αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία παραγωγής προϊόντων χάλυβα, με ηγετική θέση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σύνοψη

Νέα δημιουργική προσσέγιση

Με δεδομένο πως η παλαιά ιστοσελίδα του ομίλου δεν ανταποκρινόταν πλέον στα standards του ιστού, ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό ενός εύχρηστου περιβάλλοντος πλοήγησης, για όλες τις διαθέσιμες συσκευές της αγοράς.

Έμφαση στην πληροφορία

Η πληροφορία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην αγορά του χάλυβα. Υλοποιήσαμε έναν από τους καλύτερους τρόπους πληροφόρησης για να προβάλλουμε πληροφορίες όπως τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Ξεκούραστη εμπειρία χρήστη

Από το έργο, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει μια ξεκούραστη, ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία χρήστη, μετά από λεπτομερή σχεδιασμό και αναλυτικές προβλέψεις για την υλοποίηση κάθε λεπτομέρειας.