Η εταιρεία Suzuki είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο. Το νέο της SX4 S-CROSS δημιουργήθηκε συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Suzuki στις κατηγορίες όπου παραδοσιακά διακρίνεται, τα compact αυτοκίνητα και τα τετρακίνητα Sport Utility Vehicles. Το νέο Swift δε, διαθέτει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της ιαπωνικής εταιρίας όπως αυτή ορίστηκε από το νέο Baleno. Για τις ανάγκες παρουσίασης των δύο νέων της μοντέλων, δημιουργήσαμε δύο microsites.

Σύνοψη

Ανάγκες έργου

Διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικοί στόχοι, επιτάσσουν ασφαλώς και διαφορετικές ιδέες υλοποίησης του επιτυχημένου microsite. Η ανάλυση των αναγκών του πελάτη, μας οδήγησε σε συγκεκριμένες ντιρεκτίβες για την υλοποίηση του έργου. Ο στόχος μας ήταν να προβάλλουμε ξεκούρασα και αποτελεσματικά, όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί ο χρήστης για να ενημερωθεί σχετικά με τα νέα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Λιτή, αλλά ουσιαστική πληροφόρηση

Δημιουργήσαμε συγκεκριμένες θέσεις κειμένου, κρατώντας την αναλογία πολυμέσων/κειμένου, στα σωστά επίπεδα για μια ιστοσελίδα αυτοκινητοβιομηχανίας. Η πληροφορία παρέμεινε λιτή και ουσιαστική, έτσι ώστε να μην κουράζει τον αναγνώστη.

Προηγμένες δυνατότητες

Πριν την παράδοση του έργου, υλοποιήθηκαν όλες οι ειδικές απαιτήσεις που υπήρχαν για τα συγκεκριμένα microsites ( Test Drive, Παραμετροποίηση μοντέλου κ.α. ), κάνοντας την παρουσίαση τους, μια από τις καλύτερες στον ελληνικό ιστό.